Whatsapp PLUS is een verbeterde en gewijzigde informele outsider-versie van de eerste Whatsapp met Modded Stylesheet-bestanden. Daarom heeft WhatsApp plus een persoonlijke server. De server helpt bij het verzenden van al uw gesprekken, inclusief bestanden.WhatsApp Plus APK Download gratis van onderstaande downloadknop

Overzicht WhatsApp Plus APK

De ontwerper had bepaalde verbeteringen in de gebruikersinterface uitgerold en enkele extra functionaliteiten toegevoegd. Moet u een eenzaam vinkje laten zien aan de persoon die u een bericht stuurt? WhatsApp heeft daarnaast een eenzaam vinkje, dat in ieder geval een eenzaam vinkje aan de afzender laat zien wanneer het bericht is ontvangen en gelezen.

De ontwerper had bepaalde verbeteringen in de gebruikersinterface uitgerold en enkele extra functionaliteiten toegevoegd. Moet u een eenzaam vinkje laten zien aan de persoon die u een bericht stuurt? WhatsApp heeft daarnaast een eenzaam vinkje, dat in ieder geval een eenzaam vinkje aan de afzender laat zien wanneer het bericht is ontvangen en gelezen.

Functies WhatsApp Plus APK

Er is een of meer bord aan de basis, dat Whatsapp Plus-alternatieven opent zodra je erop tikt. De belangrijkste keuze die u zult ervaren, is het logboek, dat gegevens geeft met betrekking tot uw oefeningen op de applicatie. Je krijgt een grote groep intrigerende hoogtepunten en aanpassingskeuzes, niet gevonden in de eerste WhatsApp-applicatie. Er zit in ieder geval een Auto-Reply Message bij, die dus beantwoordt aan een bericht. Om het te laten werken, tikt u op het + teken en klikt u op Bewerken als een symbool. Daar vindt u de markering Auto Reply Message.

Thema Faciliteit

Met de app WhatsApp Plus kun je onderwerpen downloaden. Het alternatief zorgt ervoor dat u de toepassing naar uw eigen smaak aanpast. Klanten kunnen alle WA opnieuw doen naast de gebruikersinterface. Dit omvat het veranderen van toon en grootte van koptekst, pop-upmelding, gadgets, discussiescherm, enzovoort.

Geavanceerde optie voor het delen van bestanden

WhatsApp heeft daarnaast meer dan 2000 thema’s. Je zult dus heel veel onderwerpen hebben om door te bladeren. Niet alleen dat u het delen van media kunt aanpassen. U kunt bijvoorbeeld grote bestanden verzenden zonder kwaliteitsverlies.

Technische bestandsinformatie over WhatsApp Plus

File Name com.WhatsApp
Latest Version  2.20.199.14 (204914001)
File Size 39.6 MB
Supported Android Android 4.1 (Jelly Bean, API 16)
License Type Freeware
Playstore Link Download

Extra functies over WhatsApp Plus

Andere aanpassingsalternatieven die toegankelijk zijn in WhatsApp Plus zijn:

 • Gebruik aangepaste achtergronden.
 • Verandering van chatachtergrond.
 • Verander Chat Bubbles-stijl.
 • Wijzig de toon van de hyperlink en wijzig de berichtgrootte.
 • Datumgrootte en statussymbooltoon kunnen worden gewijzigd.
 • U kunt ook de tint van de Bluetick wijzigen.

Achtergronden

De aanwezigheid van het WhatsApp Plus-menu heeft eveneens een hoofd-/chatscherm waaronder u het plan van het startscherm kunt wijzigen. U kunt de begeleidende wijzigen:

 • Koptekst praten.
 • Praat rijen.
 • Oproep scherm.
 • Contacten scherm.
 • Drijvende knop.

Berichtencodering

Berichten worden rechtstreeks naar WA-servers verzonden, net zoals WhatsApp dat doet. Bovendien kunnen technisch gezien geen berichten worden verzonden door een derde partij omdat WhatsApp gebruikmaakt van het MAC-adres en de uitzonderlijke coderingssleutel die per apparaat is toegestaan om de echtheid te bevestigen.

Belangrijk: je moet de originele WhatsApp verwijderen om deze app te gebruiken. Om twee accounts te gebruiken kun je GBWhatsApp gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *